et-loader

Ogrlica od belog zlata sa priveskom

Ogrlica od belog zlata, elegantna i sofisticirana, istaći će vaš dekolte potpuno nenametljivo, a nežni privezak  će se uklopiti u sve modne stilove.

Jednstavan lančić možemo ukrasiti kvadratima ili drugim geometrijskim oblicima što zavisi od vaših želja. Naša ogrlica je ukrašena nastavkom na kraju kog je opet geometrijsko telo. Naravno, oblik priveska možete sami birati. Kvadrat, romb, krug 🔴 ili možda srce❤…na vama je.

Potrudili smo se da dominira minimalistički stil, upravo zbog lakoće uklapanja nakita uz odevne kombinacije.

Jednostavnost i nenametljivost je trend decenije, kada govorimo o nakitu. Dominira zlatni nakit, jednostavnih i svedenih linija, privlačan, pomalo stidljiv, ali ipak efektan i apsolutno šik, nakit sa karakterom 🙂.

 

Zadatak minimalizma – ogrlica od belog zlata

Lepota je savršenstvo, ideal kom svi težimo. Inspiriše nas i podstiče nova traganja.

Zadatak zlatne ogrlice u minimalističkom stilu jeste da budete lepe i da upravo vi u prvom planu, nikako obrnuto.

Ženki dekolte poseduje posebnu lepotu i zlatni nakit ima ulogu da je istakne bez vašeg truda. Ne budite nametljive, dozvolite da vas primete jer „lepota je u očima posmatrača“ – Platon je to rekao, a mi ćemo ga poslušati.

 

Kako kombinovati zlatni nakit, a ne zalutati?

„Zlato može mnogo, a lepota još više“, -Šarl Bodler. Mi mislimo da kada se iskombinuju zlato, lepota i stil, kombinacija je dobitna.

Da li i vi delite naše mišljenje?

Preporuka je „ispoštovati stil”. Ukoliko je u pitanju zlatna ogrlica, kombinovati je sa zlatnim nakitom u istoj boji, sličnih ili istih geometrijskih oblika, bez odstupanja.

Ako se odlučite da kombinujete ogrlicu sa prstenom, potrudite se da vaše prste ukrase dva ili tri prstena, nemojte nositi minđuše i nećete preterati. Odlučite li se za minđuše, izostavite prstenje ili možda stavite samo jedan prsten, procenite.

Vodite računa da ne nosite glomazno prstenje ili možda minđuše. Linije treba da budu jednostavne i svedene.